Letters

Not seeing the logic

I wanted to bring to your attention the ridiculous parking situation at the Surrey Eye Care Centre building alongside the new megalithic Surrey City Hall.

I had an appointment with one of the specialists located within the building. The parking lot that used to be beside the building has gone. In its place is a manicured lawn and a tiled walkway.

While I have no objection to the aesthetic appearance of the new addition, surely the parking lot could have been left until the city hall had finished construction. I wonder if the powers that be had thought of the inconvenience to patients they were causing.

 

Ron Noon

We encourage an open exchange of ideas on this story's topic, but we ask you to follow our guidelines for respecting community standards. Personal attacks, inappropriate language, and off-topic comments may be removed, and comment privileges revoked, per our Terms of Use. Please see our FAQ if you have questions or concerns about using Facebook to comment.